Jamie Poland
juridisch medewerker

Mijn naam is Jamie Poland, na mijn studie HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam te hebben afgerond ben ik als juridisch medewerker werkzaam bij Zwart-Peters Familierecht. Mijn functie is uitdagend en veelomvattend, want ik behandel een diversiteit aan juridische kwesties.

Personen- en familierecht

Mijn werkzaamheden binnen het personen- en familierecht hebben onder andere betrekking op echtscheiding, ouderlijk gezag, kinderalimentatie, partneralimentatie en omgangsregeling. Maar ook erfrechtkwesties of naamswijzigingen komen in mijn werkzaamheden aan bod. In mijn functie als juridisch medewerker voer ik veel voorbereidend werk uit zoals het opstellen van processtukken, het maken van alimentatieberekeningen, besprekingsverslagen schrijven en verzamelen van relevante jurisprudentie. Voor vragen en advies die betrekking hebben op personen- en familierechtelijke onderwerpen kunt u gerust bij mij terecht.

Vacature juridisch medewerker

Wegens een verhuizing zal ik helaas niet werkzaam blijven bij Zwart-Peters Familierecht en laat ik een vacature voor juridisch medewerker achter. Lijkt het jou leuk om deze uitdagende functie te vervullen binnen een echte familierecht praktijk? Solliciteer dan hier.