Sanne Kelder
juridisch medewerker

Mijn naam is Sanne Kelder en sinds november 2020 ben ik werkzaam bij Zwart-Peters Familierecht. Na het afronden van mijn opleiding, HBO-Rechten aan Saxion Hogeschool Enschede, vervul ik nu de functie van juridisch medewerker. Als startende jurist is dit een uitdagende en leerzame functie, waarin ik alle voorkomende voorbereidende werkzaamheden behandel.

Personen- en familierecht

Mijn werkzaamheden binnen het personen- en familierecht hebben onder andere betrekking op echtscheiding, ouderlijk gezag, kinderalimentatie, partneralimentatie en omgangsregeling. Maar ook erfrechtkwesties of naamswijzigingen komen in mijn werkzaamheden aan bod. In mijn functie als juridisch medewerker voer ik veel voorbereidend werk uit zoals het opstellen van processtukken, het maken van alimentatieberekeningen, besprekingsverslagen schrijven en verzamelen van relevante jurisprudentie. Voor vragen en advies die betrekking hebben op personen- en familierechtelijke onderwerpen kunt u gerust bij mij terecht.

Persoonlijk

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met vrienden en familie. Ik hou van gezelligheid, lezen, sporten en lekker eten. In mijn vakanties bezoek ik graag zonnige bestemmingen.

Ik zie ernaar uit om u op ons kantoor te ontmoeten.