Angelien Haarman-Siero
juridisch secretaresse

Al vele jaren ben ik werkzaam als juridisch secretaresse. Sinds oktober 2018 werk ik bij Zwart-Peters familierecht en heb ik mijn draai helemaal gevonden. Mijn takenpakket is veelzijdig, want elke zaak is weer anders en vereist verschillende handelingen die ik kan uitvoeren. Vanaf het begin van een procedure ben ik betrokken bij het dossier en alle administratieve processen omtrent echtscheiding, mediation en erfrecht.

Ondersteuning

Wat werken hier zo leuk maakt is o.a. de persoonlijke sfeer en het vertrouwen in- en op elkaar. We weten goed wat we aan elkaar hebben en daardoor kan ik pro-actief te werk gaan. Primair is mijn doelstelling om te ondersteunen en te ontzorgen daar waar dat mogelijk is. Het is hard werken maar ik krijg daar veel voldoening voor terug.

Persoonlijk

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn man en kinderen, hou ik van kokkerellen, volleyballen en gezelligheid met vrienden en familie. Als u contact met ons opneemt is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ik hoor graag waarmee ik u van dienst kan zijn.