Partner gezocht!

Samenwerken geeft een nieuwe dynamiek. Dat hebben Erna Pieters (Met Recht) en Wendie Zwart-Peters (Zwart-Peters Familierecht) ervaren nu zij met veel plezier een samenwerking zijn aangegaan.

Erna is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en bouw- en vastgoedrecht. Wendie is gespecialiseerd in familie- en erfrecht en is naast advocaat ook actief als mediator. Beide ondernemers hebben een goed lopende praktijk. De kantoren zijn gevestigd in de dynamische en innoverende omgeving van de Deventer Gasfabriek.

Erna en Wendie zoeken per 1 maart 2019 een samenwerkingspartner. Erna: “Een partner met een zelfstandige praktijk in aanvulling op onze activiteiten. Die daarbij ook gezelligheid meebrengt.”

Het doel is om de praktijken op de locatie van de Deventer Gasfabriek uit te breiden. Wendie: “Door elkaar te versterken kunnen we een efficiencyslag maken, zodat we onze kantoren kunnen uitbouwen”.

Interesse om deze uitdaging aan te gaan? Stuur dan je motivatie per mail aan info@zwart-peters.nl. Erna of Wendie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.